doterra

dōTERRA

Welkom bij The Oil Experience en ervaar de therapeutische werking van de essentiële oliën van dōTERRA.

dōTERRA is de grootste essentiële oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door 7 ervaren business, wellness en essentiële oliën experts. 

Als je voor essentiële oliën van dōTERRA kiest, kies je voor essentiële oliën die zeer zorgvuldig worden gedestilleerd uit enkel biologische planten die op het juiste moment geoogst worden door ervaren kwekers uit de hele wereld om de ideale extract samenstelling en extract efficiëntie te verkrijgen.

dōTERRA staat voor transparantie en zuiverheid. Elke essentiële olie van dōTERRA wordt zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®) kwaliteitsprotocol. Essentiële oliën met een CPTG® Certified Pure Therapeutic Grade® vertegenwoordigen de meest veilige, pure en effectieve essentiële oliën die momenteel verkrijgbaar zijn. Omdat elke liter olie getest wordt in diverse verschillende laboratoria, kun je erop vertrouwen dat elke druppel die je gebruikt of toepast van de beste kwaliteit is. Er wordt veel getest gedurende het gehele proces (zoals het bewaken van de bodem) en er worden proeven uitgevoerd voordat het eindproduct in de flesjes gaat. Er worden niet enkel steekproeven gedaan, elke liter olie wordt getest: zien, ruiken, proeven en voelen. Er wordt getest op aanwezigheid van schimmels, pesticiden en andere verontreinigingen. Wil je hier meer over weten, check https://www.doterra.com/US/en/cptg-testing-process . Bij het lezen van de informatie op de dōTERRA website weet je dat elke druppel veilig en zuiver is. Onderop elk flesje staat een code waarmee je de testresultaten van de betreffende persing kunt bekijken. Om de testresultaten te bekijken kun je de code wat vermeld staat op het flesje intoetsen op www.sourcetoyou.com/nl . Heel bijzonder deze transparantie!


De kwaliteitstest van dōTERRA’s CPTG®

Zeggen niet alle merken dat ze 100% puur zijn?
De essentiële oliën van dōTERRA zijn de veiligste en meest heilzame essentiële oliën ter wereld. Ze zijn 100% puur en worden zorgvuldig gewonnen uit planten. Deze essentiële oliën bevatten geen hulpmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de oliën kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties.
Naast het belang van het voorkomen van vervuiling in de oliën, is het ook van belang om het juiste niveau van de actieve werking van de bestanddelen te garanderen om tot een veilig en doeltreffend product te komen. Er zijn merken essentiële oliën die beweren een therapeutische werking te hebben. Sommige daarvan kunnen zuiver zijn, er zijn er echter maar weinig die onderworpen zijn aan strenge testen voor de chemische samenstelling.
De essentiële oliën van dōTERRA ondergaan strenge testen die worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij met behulp van massa spectrometrie en gaschromatografie. Hierdoor wordt zowel de zuiverheid als de samenstelling van elke partij essentiële olie gegarandeerd.

Om dit te kunnen doen werkt dōTERRA nauw samen met een wereldwijd netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, wetenschappers en beroepsbeoefenaren uit de gezondheidszorg.

CPTG® verzekert je ervan dat de oliën alle gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden die ook al in verschillende oude beschavingen geboden werden, het is een combinatie van de oosterse en westerse cultuur.

“When the pure gifts of the earth are paired with the pure love of each other, we can achieve anything”

doterra

dōTERRA is een directe verkoop organisatie en de producten kunnen niet in een winkel gekocht worden, maar alleen via Wellness Advocates. Dit is een hele bewuste keuze, want op deze manier krijg je als klant betere uitleg en gerichter advies dan in de meeste winkels.

Belangrijkste kenmerken

  • 100% pure essentiële oliën
  • 100% zuiver, niet verdund
  • 100% natuurlijk
  • gecertificeerd op therapeutische waarde (CPTG® certificatie)
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen conserveringsmiddelen
  • geen pesticiden
  • geen chemische substanties

dōTERRA biedt gratis onderwijs, begeleiding, recepten en andere ondersteuning voor zowel olie-gebruikers als voor degenen die zelf een bedrijf willen opbouwen. Er zijn een legio aan verschillende webinars te volgen en naslagwerken te lezen. Ook op social media, Facebookgroepen, Pinterest en Instagram, overal vind je gedegen en leerzame informatie.

Interessante links:

https://www.doterra.com/NL/nl_NL

https://www.doterra.com

http://doterraeveryday.eu/

https://sourcetoyou.com/nl

https://doterrahealinghands.org/

The Oil Experience verzorgt dōTERRA workshops en trainingen zowel in groepsverband als individueel.

Wil je meer informatie over deze mooie oliën of wil je gericht advies over bepaalde uitdagingen waar jij, iemand in je gezin of omgeving tegenaan loopt, dan hoor ik dat graag van je.

Mail naar maud@oil-experience.nl of bel +31 6 412 45 196.

Ik help je graag verder!

© 2024

Thema door Anders Norén