Zyto Biocommunication Technology

ZYTO Balance Biocommunication Technology

De ZYTO Balance scan maakt gebruik van je galvanische huidreactie of GSR (Galvanic Skin Respons) om de biologische coherentie van je lichaam te bepalen aan de hand van een reeks virtuele items die specifieke voedingsproducten, oliën en supplementen vertegenwoordigen. Deze scan wordt gedaan met een handcradle. Met deze manier van meten kun je nog specifieker en gerichter een keuze maken welke essentiële oliën en of supplementen je kunt toepassen om je lichaam in balans te houden en op dat moment het beste bij je passen.

Gerichter keuzes maken

De ZYTO Balance maakt een analyse van de GSR (Galvanic Skin Respons) van je lichaam en bepaalt zo op welke producten je lichaam het meest coherent reageert. Dit proces noemen we “biocommunicatie”. Als je je hand op de ZYTO handcradle (handscanner) legt, stuurt deze elektrische stimuli naar je lichaam en meet hij je GSR. De software analyseert de gegevens en maakt een lijst met producten op basis van hoe goed ze bij je basis-GSR passen. Aan het einde van het proces maakt de ZYTO Balance een Wellness rapport met de balancers waarop je lichaam coherenter reageerde, zodat je de juiste keuze kunt maken op je gezondheid optimaal te houden. Eigenlijk is de ZYTO Balance scan een soort van vragenlijst waarop ons lichaam antwoordt met zijn GSR-data.

Voordelen

Ondanks de gigantische keuze aan voedingssupplementen is het niet zo dat elk supplement voor iedereen zomaar geschikt is. We hebben allemaal wel eens verandering nodig en dit maakt het moeilijk om te weten welke producten, essentiële oliën en supplementen nu het beste zijn voor jou.

Je wilt immers investeren in supplementen en essentiële oliën waar je het meest baat bij hebt. Door de juiste producten te kiezen, geef je geen geld uit aan iets wat je niet nodig hebt en koop je de producten die je wel nodig hebt om er alle voordeel uit te halen om ervoor te zorgen dat je gezondheid in optimale balans is.

ZYTO biocommunicatietechnologie wordt gebruikt door duizenden professionals wereldwijd om cliënten te helpen betere keuzes te kunnen maken. Dankzij de ZYTO Balance scan krijg je de kans om ook ondersteuning te krijgen bij beslissingen met betrekking tot een optimale balans voor je fysieke en emotionele gezondheid.

Hoe werkt de ZYTO Balance scan?

Elke cel in ons lichaam maakt deel uit van een uitgebreid netwerk dat informatie uitwisselt om miljoenen lichaamsfuncties elke dag opnieuw te coördineren.

Als ons lichaam gezond wil blijven, past het zich aan de omstandigheden aan en maakt het van dit uitgebreide netwerk gebruik om beschikbare bronnen in het lichaam in te zetten, zodat het evenwicht en balans bewaard blijft. Dit proces in ons lichaam is zo doeltreffend dat we deze aanpassingen en correcties meestal niet zelf doorhebben.

Wanneer ons lichaam echter een grotere uitdaging te verwerken krijgt, beginnen we symptomen te vertonen. Die symptomen zijn de expressie van de uitdagingen van ons lichaam. Vaak voorkomende symptomen kunnen bijvoorbeeld zijn: koorts, zwelling, pijn, vermoeidheid, hoofdpijn, hoesten, infecties of ontstekingen. Zodra we weten dat er een uitdaging is, kunnen we het aanpakken. Zaken zoals meer slapen, meer water drinken, voedingssupplementen of medicatie nemen onder toezicht van een arts, kunnen ons lichaam helpen om zulke uitdagingen te overwinnen.

We negeren onze gezondheid soms te lang waardoor we uiteindelijk worden geconfronteerd met diverse symptomen. Zouden we niet liever ons welzijn en onze gezondheid ondersteunen om gezond te blijven in plaats van uiteindelijk ziek te worden?

En hoe kunnen we leren wat ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven?

Als ZYTO Biocommunication Specialist geef ik aan de hand van een bioscanmeting en een persoonlijk gesprek, gericht advies op welke manier we het lichaam het beste kunnen ondersteunen voor een optimale balans, fysiek en maar zeker ook emotioneel.

De ZYTO Handscanner

De ZYTO Handscanner is een door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd medisch apparaat dat de galvanische huidreactie (Galvanic Skin Respons of GSR) van de gebruiker meet. Het apparaat is echter niet goedgekeurd voor het stellen van diagnoses of de behandelingen van ziekten en medische aandoeningen. De Handcradle meet enkel hoe jij op het moment van meten fysiek en emotioneel ervoor staat.

Galvanische Huidreactie

GSR (Galvanic Skin Respons) is van oudsher een bestaande technologie die schommelingen in de elektrische geleiding van de huid meet. De leugendetector of polygraaf is hier wellicht het bekendste voorbeeld van. Tijdens een ZYTO scan wordt de basis-GRS van de cliënt gemeten door de Handscanner en door de ZYTO software vergeleken met de digitale handtekeningen in de ZYTO database.

Digitale Handtekeningen

De digitale handtekeningen in de ZYTO bibliotheek vertegenwoordigen elk een fysiek item, zoals organen, meridianen, wervels en tanden. Zodra de software een digitale handtekening aanmaakt, meet de Handscanner de GSR van de cliënt. Deze kan veranderen onder invloed van de energetische link tussen de digitale handtekening en de cliënt zelf.

Software

De basis GSR en alle volgende metingen worden telkens ingevoerd in een unieke formule die enkel wordt gebruikt door de ZYTO software.

Biologische Voorkeur

De door de ZYTO software gemeten waarde geeft weer in welke mate de basis GSR en de reactie op de digitale handtekening uit elkaar lopen, met andere woorden disbalans. Digitale handtekeningen die meer coherente of evenwichtige reacties geven, noemen we “biologische voorkeuren”. Met andere woorden, wat heeft je lichaam nodig om terug in balans te komen.

Wellness Report

De software stelt na de scan een Wellness report samen. Dit rapport geeft overzicht in de 4 body systemen (Spijsverteringsstelsel, Hormonaal/Endocrine stelsel, Immuunsysteem, Toxisch systeem) en de linken onderling, waarbij het inzicht geeft op welke manier, met welke supplementen en essentiële oliën of via welke andere services je gezondheid en welzijn zo goed mogelijk terug in balans kunt brengen en daarmee diverse uitdagingen zowel fysiek en emotioneel kunt aanpakken.

“There’s an oil for that…”

doterra

Bij aankoop van een dōTERRA Home Essential Kit ontvang je een gratis ZYTO Balance Bioscanmeting. Als Biocommunication Specialist stel ik een passende analyse samen met daarbij een advies op basis van essentiële oliën, supplementen en andere services.

Heb je interesse in een ZYTO bioscanmeting, neem dan contact op via maud@oil-experience.nl of bel + 31 6 412 45 196.

© 2024

Thema door Anders Norén