The Oil Experience & Maud

The Oil Experience

De drijfveer achter The Oil Experience? Dat ben ik! Waar komt mijn passie voor essentiële oliën en bioscanmetingen van ZYTO Balance en Evox vandaan? Hoe komt het dat ik door het ervaren van essentiële oliën een ander pad ben ingeslagen?

Keuzes maken in wat ik werkelijk leuk vind, werk wat ik al jaren deed, los durven laten, omdat ik het gevoel had dat het meer energie kostte dan dat het opleverde. Uit mijn comfortzone komen door actie te ondernemen om vervolgens mijn nieuwe weg te kunnen bewandelen.

Na een lange tijd achter de schermen opleidingen, cursussen en trainingen te hebben gevolgd en het alsmaar verdiepen in en het ervaren van, is The Oil Experience het resultaat hiervan.

Me and my oils

Samen met deze prachtige essentiële oliën als waardevolle aanvulling in het dagelijks leven is het heerlijk om Maud te zijn waar ik me goed bij voel, ervoor te zorgen dat ik sterker in mijn kracht sta en te doen wat ik graag wil doen. Uitdagingen zijn er genoeg in het leven en deze zullen op ieders pad blijven komen, maar uiteindelijk valt en staat alles met de manier hoe je met je uitdagingen omgaat… en juist daarvoor zijn de essentiële oliën van dōTERRA de meest zuivere en pure aanvulling als steuntje in de rug die je terug in balans brengen, dichtbij jezelf brengen zonder terug te vallen in oude patronen en zowel emotioneel als fysiek op een basale manier heel mooi en heel eenvoudig kunnen ondersteunen.

Maud

Met een positieve instelling en een hoop wilskracht ben ik de nodige uitdagingen aangegaan in mijn leven, bekeek en bekijk de dingen van de positieve kant en pak met mijn enthousiasme en impulsiviteit heel veel dingen aan, met alles en voor iedereen.

Mijn valkuil is dat ik vaak grensoverschrijdend voor mezelf ben en alleen omdat ik het zelf toelaat. Er zijn altijd momenten dat het teveel dingen samen komen en die momenten zullen zich zeker blijven voordoen. Het is dan ook goed om af en toe stil te staan, jezelf de rust te gunnen en te kijken, waar sta ik, wat is mijn doel en wat wil ik.

Door het nuanceren en generaliseren van mijn eigen gevoel, bereikte ik een punt waarop ik me realiseerde dat ik geen bodemloze put ben (ook al dacht ik dat altijd). Ik wilde hier iets in veranderen. Gewoon omdat dat zo voelde, niet alleen maar anderen willen redden maar ook voor mezelf zorgen.

Een bijzonder kind, wat een heel mooi geschenk is, maar met een intensieve zorg en begeleiding en een partner die een aantal jaar geleden heel erg ziek werd, waardoor de wereld om me heen opeens voor een lange tijd stilstond, realiseerde ik me hoe betrekkelijk alles is.

Ik werd geattendeerd op het gebruik van essentiële oliën met de vraag of dit niet iets voor mij en mijn gezin zou zijn? De basisvraag was wel meteen; het gaat er niet om of je essentiële oliën gebruikt, maar welke oliën je gaat gebruiken. Zoals je hebt gelezen zit er dag en nacht verschil in kwaliteit van de diverse merken. Uiteraard werden het de essentiële oliën van dōTERRA. Kwalitatief heel krachtig en puur, zuinig en veilig in gebruik, geschikt voor jong en oud, zeer efficiënt zonder bijwerkingen en zonder chemische toevoegingen. Daarbij heeft dōTERRA een mooie visie en een mooi verhaal achter het bedrijf wat me enorm aanspreekt. En het belangrijkste, de oliën voelen goed!

Na een paar weken uitproberen en ervaren van de essentiële oliën in mijn eigen gezin, zag ik al snel een jongen, van destijds 13 jaar, (met een verstandelijke beperking, veel drukte in zijn hoofd en autisme) rustiger worden, de scherpe kantjes gingen ervan af, het loslaten van bepaalde situaties ging gemakkelijker, het contact tijdens moeilijke momenten ging beter, alles werd wat toegankelijker. Op school ging het een stuk beter en zijn cognitieve ontwikkeling ging er sterk op vooruit. Hij genoot en ik zag een kind dat veel beter tot zijn recht kwam en veel dichter bij zichzelf stond. Zijn woorden waren letterlijk; mama, ik voel me ontspannen en ik heb veel meer rust in mijn hoofd. En nog steeds krijg ik dat te horen als ik hem weer heerlijk heb behandeld met essentiële oliën. Aan de andere kant zag ik mijn partner blijer worden en meer energie krijgen na zijn heftige tijd ziek thuis en in het ziekenhuis. Zijn fysieke toestand verbeterde aanzienlijk in een korte tijd, ook tot grote verbazing van de artsen, en zijn klachten verminderden. Hij kreeg weer hoop door dat stukje herstel en had een drijfveer om niet de rest van zijn leven aan medicatie vast te zitten. Dit moedigde mij enorm aan om me verder te verdiepen in wat de oliën nu precies voor effect hebben, waar ze vandaan komen en waar ze goed voor zijn om zo nog gerichter oliën in te kunnen zetten voor diverse specifieke fysieke en emotionele uitdagingen.

Door de ziekte van mijn partner, de zorg voor mijn bijzonder kind, mijn lieve dochter die ook mijn aandacht verdient, een huishouden en een gezin waarin je alle ballen hoog wil houden en ik voor iedereen de sterke Maud wil zijn, startte ik zelf met het gebruik van de essentiële oliën. Vermoeidheid begon bij mij ook parten te spelen en ik kreeg op een dag ook letterlijk ademnood. Binnen een maand na het experimenteren met de essentiële oliën stond ik wonder boven wonder weer veel sterker in mijn kracht. Ik kon beter relativeren en had mijn positieve spirit weer terug. Ik had veel energie om verder te gaan met de oliën na alle veranderingen die ik bij mijn partner, onze kinderen en bij mezelf constateerde. Ik had mijn missie gevonden en mijn studie in de oliën was daarmee geboren!

Als Practitioner en Wellness Advocate van dōTERRA ben ik gecertificeerd om de AromaTouch Techniek en de toepassingen van de Symphony Of The Cells toe te passen en mensen zowel particulier als zakelijk zelfredzaam te maken met het gebruik van de essentiële oliën van dōTERRA.

Met een andere mindset essentiële oliën gebruiken om balans in lichaam en geest terug te vinden en aan de hand van verschillende tools preventief en intuïtief goed voor jezelf leren zorgen. Dat is mijn uitgangspunt. De basisprincipes hiervan zijn wilskracht en consequent zijn. Daar valt en staat alles mee. De essentiële oliën doen hun werk en helpen je om terug in je kracht te komen en vooral te blijven.

Het is mooi om mensen deze tools aan te reiken waarmee ze zelf de challenge aangaan. Ik ben hierbij het aanspreekpunt om advies te geven in toepassingen en help bij de aanschaf van de oliën. Ik geniet van alle positieve reacties en succes ervaringen die worden behaald door het gebruik van de oliën. De veranderingen die zowel fysiek als emotioneel plaatsvinden en puur door het ervaren van dit mooie geschenk van de natuur. Want alleen door het ervaren kun je door bewust naar jezelf te luisteren een verandering waarnemen.

“I seem to have developed an addiction to Essential Oils. Is there an oil for that?”

doterra

Naast werkzaam te zijn als Practitioner in Aroma Touch Techniek en Toepassingen van de Symphony Of The Cells, ben ik tevens ZYTO Balance & Evox Biocommunication Specialist waarmee ik naast persoonlijk advies nog specifieker advies kan geven over het gebruik van de essentiële oliën van dōTERRA om lichaam en geest weer terug in balans te krijgen.

Ik geef workshops, individueel en in groepsverband om mijn enthousiasme en kennis over deze mooie oliën te delen en laat mensen daarbij een toepassing van de Symphony Of The Cells ervaren. Ik scan cliënten om een inzicht te geven in hun lichaam om vervolgens voor een sterker immuunsysteem te zorgen.

Lees meer info over de essentiële oliën van dōTERRA, de AromaTouch Technique, de toepassingen van de Symphony Of The Cells en de ZYTO Bioscanmetingen op mijn website.

Heb je interesse en wil je meer weten over het gebruik van essentiële oliën en over een ZYTO bioscanmeting, of wil je een workshop inplannen, neem dan contact op via maud@oil-experience.nl of bel + 31 6 412 45 196.

Liefs Maud

© 2024

Thema door Anders Norén